Chronas Accessories - εισαγωγική εταιρεία | Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία CHRONAS ACCESSORIES ιδρύθηκε το 1985, και κύριο μέλημα της από την ίδρυση της κιόλας ήταν να φέρει στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό την τελευταία λέξη της μόδας στα αξεσουάρ από ολόκληρη την Ευρώπη.

Την τελευταία δεκαετία κάνοντας μια δυναμική στροφή προς το γυναικείο ρούχο & καφτάνι, επιλέγει θηλυκές και ανάλαφρες γραμμές, για όλες τις ηλικίες και τα μεγέθη, με σειρές και XXL. Όλες οι σειρές μας αφορούν ολοκληρωμενες προτάσεις, πλαισιώνοντας το ρούχο & το καφτάνι με πανέμορφες εσάρπες, μαντήλες & παρεό.

Σήμερα μετράει πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια αλλά και κατάστημα λιανικής στο Χαλάνδρι.

Η εταιρεία κάνει αισθητή την παρουσία της και σαν κατάστημα shop in a shop σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και προμηθεύει χονδρικώς τα περισσότερα HONDOS CENTER σε όλη την Ελλάδα.

Summer Collection

Καφτάνια & Τουνίκ Φορέματα Παντελόνες σε βαμβάκι και μετάξι, σε βισκόζ και γάζα. Εσάρπες λινές, silk, βίσκο και βαμβακερές. Καπέλα από λινή ψάθα και άλλα υλικά. Σαγιονάρες δερμάτινες με χειροποίητο κέντημα. Τσάντες θαλάσσης αλλά και πόλης, τσαντάκια βραδινά, Ινδικά χειροποίητα κοσμήματα από ξύλο και γυαλί σε εκπληκτικές τιμές.

Winter collection

Γούνες (γούνινα γιλέκα, γούνινα μπολερό και ζακέτες, γούνινες καζάκες και αξεσουάρ), Μπολερό και Μπλουζοφορέματα κάπες, πλεκτά και πολλά άλλα προιόντα  για το χειμώνα. Καπέλα εσάρπες, φουλάρια, πασμίνες, τσάντες και τσαντάκια βραδινά, γάντια, κασκόλ, σκουφιά.

Ιστορικό

Η εταιρεία CHRONAS ACCESSORIES, ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1985 με αγάπη για το εμπόριο και το αξεσουάρ μόδας. Το βλέμμα μας στράφηκε από πολύ νωρίς σε μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες που εκπροσωπούν τη μόδα παγκοσμίως.

Πλαισιωμένη από ανθρώπους δικούς της, με την ίδια αγάπη και αφοσίωση στο αντικείμενο αυτό, έφτασε σήμερα να προμηθεύει ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια χονδρικώς.

Έμπνευση μας; Tο καπέλο, σε όλα του τα στυλ και τολμήσαμε να το εισάγουμε όταν η Ελληνίδα το θαύμαζε πολύ αλλά δεν το τολμούσε ακόμα.

Τα αναγνωριστικά ταξίδια της οικογένειας Χρονά σε πολλές χώρες του κόσμου και η συνεχής αναζήτηση, ήταν η εναρκτήριος δύναμη αλλά και η έμπνευση για να ξεκινήσει η παραγωγή και οι εισαγωγές από Ευρώπη και Ινδία.

Λατρεύουμε το διαχρονικο.

Η ακατάπαυστη ανάγκη για το ιδιαίτερο, για την διαφοροποίηση από την υπόλοιπη αγορά και την ανάγκη να αποφευχθεί η όποια επανάληψη, μας ώθησε να σχεδιάζουμε προσωπικά για τα εργοστάσια.

Μεταμορφώνουμε καθετί στο ύφος και το στυλ της εταιρείας. Εισάγουμε πια απ’όλο τον κόσμο και φροντίζουμε για την αποκλειστικότητα των σχεδίων μας.

Επιδιώκουμε να δίνουμε στα προϊόντα μας, ένα χαρακτήρα και ένα στυλ κοντά σε αυτό που εμείς επιθυμούμε να μας χαρακτηρίζει: θηλυκό, χαριτωμένο και chic, κλασάτο και οικονομικό, διαχρονικά μαδάτο και σε ποιότητες και τιμές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα προϊόντα που βρίσκαμε για τις λιανικές μας δεν μας ικανοποιούσαν και δεν μας αρκούσαν.

Θέλαμε αυτό το κάτι παραπάνω για τους πελάτες μας το οποίο βρίσκαμε στις αντίστοιχες αγορές, τις λιανικές του εξωτερικού, και που κάπως έτσι αποφασίσαμε να εισάγουμε δικά μας σχέδια.

Σύντομα είδαμε ότι κάτι τέτοιο ήθελαν και άλλα καταστήματα σαν τα δικά μας, και έτσι ξεκίνησαν οι εισαγωγές και η χονδρική πώληση, η οποία με μεγάλη μας έκπληξη και χαρά, βρήκε άμεση και σχεδόν ενθουσιώδη ανταπόκριση από πελάτες της χονδρικής.

Όραμα

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο ότι αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε γι’αυτό και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το μότο μας είναι:

Ποιότητα-Design-Τιμή!

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και η εκδήλωση της αρεσκείας τους στις επιλογές μας, είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση και το κίνητρο για να κοιτάμε πιο μακριά και πιο ψηλά.

Σαν εταιρεία που ενδιαφέρεται τόσο για τους πελάτες της όσο και για την επικράτηση της στο χώρο του εμπορίου και της μόδας , είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση και επαγρύπνηση, για το καινούριο, το καινοτόμο.

Πάντα είναι στα σχέδια μας η δημιουργία υπηρεσιών που αφορούν τη γυναίκα και ένα από αυτά είναι και οι στιλιστικές συμβουλές από ειδικό, κάτι σαν image maker προσαρμοσμένες στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Η αφιλοκερδής συμμετοχή μας σε επιδείξεις μόδας με φιλανθρωπικό σκοπό όπως αυτές του Συλλόγου ΑΜΙΜΟΝΙ, είναι κάτι που κάνουμε με χαρά χρόνια και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε.

Το όραμα είναι ευρύ αλλά τα βήματα μέχρι την πραγμάτωση του μικρά και σταθερά.